Gratis studentlisenser for 3D-armering og bøyelister i ARCHICAD

04. april 2019

GRAPHISOFT Norge opplever vekst med BIM-verktøyet ARCHICAD innen typiske ingeniørfag, slik som konstruksjon og byggeteknikk. Stadig flere ingeniører og konstruktører vurderer rimeligere og mer fleksible verktøy en de har i dag.

Ill.: Byggetek AS

For å komme markedet i møte lanseres nå armerings-modulen som en gratis studentversjon. Det er viktig at også skoler og studenter får tilgang til siste teknologi på markedet innen BIM, slik at de kan ligge foran i utvikling og kunnskap.

Er du student eller lærer og allerede registret med lisens via myarchicad.com, send en e-post til

Ikke registrert fra før, gå til myarchicad.com og registrer deg der. Når du får varsel om at du er godkjent, send en mail til for å be om en lisens for armerings-modulen

Profesjonelle brukere som ønsker å teste ut eller kjøpe armerings-modulen, gå til på eptar.hu, her ligger det også en fin brukermanual.

Nyheter

Kontakt oss

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring