ARCHICAD gir
deg friheten
tilbake

Navet, Odderøya, Kristiansand. Arkitekt: Helen & Hard

Vi pleier å si at ARCHICAD gir deg friheten tilbake – friheten til å være arkitekt. Friheten til å slippe kreativiteten løs, friheten til å la skapergleden fly høyt og langt, og å lande løsninger ingen har tenkt før deg.

ARCHICAD er et komplett BIM-verktøy som er utviklet av og for arkitekter. Programmet vet derfor nøyaktig hvilke krav det skal innfri, hvilke oppgaver det skal løse. Og de er ikke få. ARCHICAD tar seg elegant av hele skjemaveldet og jobber like lett i 2 D som i 3D. Programmet er alene om å tilby en rekke unike funksjoner som standard, og har en åpen invitasjon til andre programmer om å koble seg på i en workflow. Hvilket innebærer at ARCHICAD kan samle, og samarbeide, med alle faggrupper som er involvert i prosjektet ditt.

ARCHICAD inkluderer tilpassede norske maler og biblioteker. Alt som skjer oppdateres automatisk – så får du tid og rom til å skape.

Ill. MAD

Brukerkommentarer

60 % av norske arkitekter har allerede valgt ARCHICAD fra GRAPHISOFT.

Overgangen til ARCHICAD har fungert veldig greit på kontoret. Det er et intuitivt program, som er lett og logisk å finne frem i. At GRAPHISOFT har gjort en såpass stor jobb med å tilpasse programmet til norske standarder gjør overgangen til et nytt program mye enklere, samtidig som det har gått veldig greit å tilpasse programmet til våre egne kontorstandarder.

LUND+SLAATTO Arkitekter as

LUND+SLAATTO Arkitekter as

Filutveksling fra ARCHICAD til andre filformater fungerer godt, og vi har hatt stort utbytte av IFC-filer i det tverrfaglige samarbeidet.

Siv. Ark. Anja Hole Strandskogen, Reiulf Ramstad Arkitekter AS

Regionalt Kulturhus Stjørdal. Arkitekt: Reiulf Ramstad Arkitekter AS

GRAPHISOFT tilbyr en rekke produkter for arkitekter

Kontakt oss