Ferdige teksturer fra MøreRoyal til ArchiCAD

28. april 2017

Graphisoft Norge har i samarbeid med Talgø utviklet ferdige teksturer av MøreRoyal® til ArchiCAD og Revit. Talgø har opplevd stor forespørsel etter teksturer til bruk i 3D og ønsker nå å sørge for en enklere tilgang og best mulig resultat for arkitektene. Teksturene leveres i 6 ulike farger og lastes ned via nettsiden til Graphisoft Norge eller nettsiden til Talgø.

MøreRoyal® er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling. MøreRoyal® er brukt på store prosjekter med høye krav til lite vedlikehold og lang levetid. Både kledning, tretak og terrasse gir et ferdig fargesatt sluttresultat ved montering.

MøreRoyal® blir brukt både på næringsbygg, driftsbygninger, støyskjermer og ikke minst som kledning, tak og terrasse til private boliger.

• Ferdig fargesatt på alle sider
• Uten etterarbeid ved montering
• Stabilt virke
• Kan monteres ved alle årstider
• 6 fargevalg
• 50 år råtegaranti

MøreRoyal® har PEFC-sertifikat og kan dokumentere bruk av bærekraftig råstoff, i tillegg har materialene miljødeklarasjonen EPD. MøreRoyal® brukes også hyppig i BREEAM-sertifiserte bygg.

På forespørsel kan MøreRoyal® leveres med brannmotstandsbehandling. Der det er krav til brannmotstand, f.eks i svalganger, rømningsveier og trappeoppganger. Den leveres da med brannklassifisering B s1 d0.  Leveres også som prekutt til større prosjekter.

Les mer på www.talgo.no

Last ned teksturene her


Teksturene i MøreRoyal® får du i fargene Setersvart RS.25, Grå RG.25, Brun RB.10, Rød RR.20, Oker RY.20 og Nøytral RO.0

BIM-objekter

Kontakt oss

Copyright © 2020 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring