VestlandsHus ruster seg for vekst

25. februar 2019

VestlandsHus inngår avtale med GRAPHISOFT Norge om levering av produkter og tjenester for digitalisering av tegne- og produksjonsprosessen til kjeden. VestlandsHus er en av landets raskest voksende huskjede, og arkitekt- og konstruksjonsavdelingen tegner og prosjekterer for forhandlere over hele landet.

«Bladet», flaggskipet til Vestlandshus

Avtalen som er inngått gjelder programvare som skal sikre at VestlandsHus kan levere tegninger og produksjonsunderlag raskt og effektivt, og med høy kvalitet. ARCHICAD, ArchiFrame og ArchiTerra, samt kursing og support skal sikre kjeden god utførelse på byggeplass, samt fungere som et godt salgsverktøy ute hos forhandlerne.

«VestlandsHus opplever stor vekst om dagen, og målsettingen er å fortsette å vokse i årene som kommer. Da må vi gjøre grep for å ruste oss for denne utviklingen. Vi har også sett et økende behov for å skifte tegneplattform de siste årene for å imøtekomme kravene der ute til visualisering av tegninger, og effektivitet i prosjekteringen. Utveksling av filer, 3D-visualisering, og høsting av informasjon fra tegnemodellene blir mer og mer vanlig, så skulle vi henge med i tiden var det viktig å gjøre dette valget nå. Det var også et viktig moment at dette vil gjøre oss mer attraktive med tanke på fremtidig rekruttering til arkitekt- og konstruksjonsavdelingen vår», sier faglig leder Bjørnar Eldevik i VestlandsHus.

Han trekker frem appen BIMx som noe av det som veide tyngst ved valg av ny programvareleverandør. «Dette vil gi forhandlerne et stort løft når de skal i salgsmøte med kundene sine. Det at kunden kan spasere gjennom og oppleve det nye huset sitt før de kjøper det, i stedet for bare å se på noen flate 2D-tegninger på et papir, vil gi forhandlerne vår en helt ny dimensjon i salgsprosessen», legger Eldevik til.

VestlandsHus valgte GRAPHISOFT som leverandør av flere grunner. De hadde en bedre «alt i en»-pakke enn konkurrentene, lisensordningen var godt tilpasset behovene til VestlandsHus, og inntrykket var at programvareplattformen var den som var best tilpasset det segmentet VestlandsHus opererer i til daglig.

Vestlandshus kurses i ARCHICAD. Fra venstre: Ole Petter Velle, Gaute Holm, Lars Erik Vinje og Bjørnar Eldevik.

ArchiCAD

Kontakt oss

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring