MEP Modeler™

gs-nedlastning-ikon

GRAPHISOFT MEP Modeler er en add-on til ARCHICAD som gjør at man kan koordinere prosjekter bedre. ARCHICAD brukere kan bruke MEP Modeler til å opprette og redigere modellbaserte MEP-nettverk (kanaler, røropplegg og kabling) og koordinere dem i ARCHICAD -modellen. Man får lett lesbar dokumentasjon som bidrar til færre feil og dermed lavere kostnader. MEP Modeler har et velkjent grensesnitt og verktøy integrert direkte i ARCHICAD .

Den fremste grunn til budsjett og tidsoverskridelser i bygg og anleggsbransjen skyldes delvis dårlig koordinering mellom de ulike fag. Slike problemer kan resultere i kostnadsoverskridelser på opp til 2-4% av prosjektets budsjett. For eiere og arkitekter som søker etter å redusere feil i koordinasjonsarbeidet, er MEP Modeler det beste verktøyet for å oppnå bedre effektivitet. MEP Modeler forbedrer ARCHICAD sin import av IFC-modeller med MEP innhold levert fra mekaniske ingeniører og mekaniske analyse applikasjoner. Kollisjonskontroll kan gjøres mellom forskjellige MEP-systemer og andre prosjekt elementer.

BIM eller 2D Workflow
Hvor MEP-konsulenten kan levere 3D-data, kan arkitekten importere konsulentens MEP-modell inn i ARCHICAD ved bruk av IFC-formatet. I tillegg til generiske IFC-grensesnitt gir MEP-modeller en forbedret kobling til BIM/MEP-applikasjoner som, Revit MEP, AutoCAD MEP, DDS-CAD MEP, MagiCAD). Selv om MEP-konsulenten bare tilfører 2D-data til prosjektet, vil MEP-modeller enkelt kunne visualisere og modellere MEP-systemet i 3D og eliminere mulige kollisjoner.


Kontakt oss

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring