Fremtidens hytte fra Norgeshus

05. December 2017

På fremtidens hytte fra Norgeshus har arkitekten valgt å ta kraftige virkemidler i bruk. Den skulpturelle overbygningen, som utgjør både tak og fasader, står i skarp kontrast til den enkle bygningskroppen innenfor. Formen er inspirert av den ville norske naturen.

Hytta vil ikke bare integreres svært godt i alle typer landskap, men den blir også en del av en helhetlig komposisjon med sine omgivelser. Dens mangfoldige form utfolder seg som en organisme i naturen. De unike funksjonene og det lekende volumet overrasker deg fra hver eneste vinkel. De store vinduene slipper inn så mye lys som mulig, og gir praktfull utsikt til omgivelsene.

Selve bygningskroppen består av to rektangulære volumer som er forskjøvet i forhold til hverandre og har store glassflater på hver sin side. I det ene volumet ligger oppholdsrommet, det andre består av tre soverom, bad og en flott gang innredet med garderobe og muligheter for en plassbygd benk. Kjøkkeninnredningen er plassert langs den bakre veggen, og gir muligheter for en stor arbeidsbenk, eventuelt innredning fra gulv til tak. Ildstedet midt i rommet vil være synlig uansett hvor du befinner deg i rommet.

Hytta, med sin spesielle arkitektur, tar opplevelser av naturen til et nytt nivå.

Norgeshus
Visjonen til Norgeshus er: «Gjennom vår dyktighet skal vi skape rom for gode opplevelser og varige verdier». De er en komplett leverandør som bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. De har i over 25 år bygd over 10 000 boliger fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

En av Europas beste arbeidsplasser
På en kåring i Paris 8. juni ble Norgeshus kåret til den 22. beste arbeidsplassen i Europa. Norgeshus var plukket ut i klassen store selskaper. Totalt deltok over 2340 selskaper med til sammen 1,5 millioner ansatte i kåringen.

Generell teknisk informasjon
Tomt Flat/skrå
Bruksareal 69,3m2
Størst bredde 6m
Største lengde 18m
Antall soverom 3
Energimerking C

 

 

ArchiCAD

Kontakt oss

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring