CINEMA 4D Release 20 tilbyr både flotte verktøy og forbedringer som du kan bruke umiddelbart. Designere velger CINEMA 4D for rask og enkel arbeidsflyt og utrolig stabilitet. Utgivelse 20 gjør arbeidsflyten enda raskere, utvider dine horisonter med nye funksjoner og gir pålitelighet du kan stole på. Et profesjonelt 3D-program har aldri vært enklere å bruke.

Det enkle 3D-programmet
CINEMA 4Ds intuitive grensesnitt og logiske arbeidsflyt gjør det mulig for helt nye brukere av 3D-program å være produktiv etter kort tid. Tilbakemeldinger fra programmet er gode og interaktive, slik at du kan la kreativiteten løpe fritt.

State-of-the-art teknologi
Utvikleren av CINEMA 4D implementerer, tilpasser og utnytter til enhver tid gjeldene og ny teknologi. 64-bit-støtte på Windows og Mac OS og støtte for multiprosessering er eksempler på dette. Maxon har flere utviklingspartnere som er ledende IT-selskaper, inkludert Intel og Apple. Som en konsekvens av dette blir Maxon presentert ny teknologi i en tidlig fase. Dette gjør at CINEMA 4D kan utvikles og skreddersys til fremtidige teknologier parallelt med den teknologiske utviklingen forøvrig.

Egnet for alle bransjer og utfordringer
Standardutgaven av programmet inneholder alt du trenger for å lage avanserte 3D-bilder og animasjoner. For de som ønsker mer kan programmet utvides med forskjellige moduler som fungerer sømløst i programmet. Modulene kan kjøpes enkeltvis eller i rimelige pakker (bundles). For spesifikke bransjer, for eksempel arkitektur og ingeniør, tilbys egne Editions som inneholder materialer, oppsett, eksempler og moduler.

Nyheter i CINEMA Release 19

Viewport forbedringer
Med Depth of Field og Screen Space Reflections får du resultater i likhet med renderinger i realtime og det er enkelt å plassere lys nøyaktig og samtidig visualisere refleksjonsinnstillinger.

LOD (LEVELS OF DETAIL)
Maksimer viewport og renderingshastigheten, skap nye typer av animasjoner eller forbred optimerte spill-objekter med det nye LOD-objektet. Du kan forenkle objekter og hierarkier automatisk basert på skjermstørrelse, kameraavstander og andre faktorer. Et intuitivt nytt grensesnitt gjør det enkelt for deg å definere og administrere LOD-innstillinger, og detaljnivåene dine blir eksportert via FBX for bruk i populære spillmotorer.

Ny Media Core
Som en del av MAXONs modernisering har Cinema 4D-støtte for bilde-, video- og lydformater blitt fullstendig omskrevet for økt hastighet og minneeffektivitet. Cinema 4D støtter nå MP4 uten QuickTime, så det er enklere enn noensinne å lage en forhåndsvisning, bruke video som teksturer eller spore bevegelige materialer. Alle import- og eksportformater er mer robuste og funksjonelle enn noen gang før.

Radeon Prorender
Slipp løs kraften i grafikkortet ditt og opprett fysisk korrekte renderinger. AMDs Radeon ProRender-teknologi er sømløst integrert i Release R19 med støtte for Cinema 4D standardmaterialer, lys og kameraer. Enten du bruker de kraftige AMD-brikkene i de nyeste Mac-systemene eller Nvidia- og AMD-grafikkortene med Windows, vil du nyte en plattformbasert, dypt integrert løsning med rask og intuitiv arbeidsflyt.

Tracking forbedringer
Integrering av 3D-objekter i sporet video er enklere enn noensinne med Scene Reconstruction, som skaper fargede punktskyer og basert på sporet videoen. Manuelle sporingsfunksjoner er også mye enklere nå – du kan velge om sporingen vurderer rød, grønn, blå eller full lysstyrke på bildet.

Objektplassering
Cinema 4Ds hierarki er nøkkelen til å kunne designe raskt med kreativitet, og Release 19 gjør det enklere enn noensinne å bruke generatorer og deformatorer på flere objekter. Modelleringsoperasjoner som tok dusinvis av museklikk, oppnås raskt med modifikasjonsknapper. Legg raskt til generatorer som foreldre til et valgt objekt ved å holde nede Alt / Alternate-tasten eller legg deformatorer til objektet ved å holde Skift-tasten nede. Hold Ctrl knappen inne for å legge til nye objekter som søsken for et objekt eller Alt-Ctrl for å omgruppere alle valgte elementer under et enkelt nytt objekt.

Lydeffekter
Med den helt nye Sound Effector i utgivelse 19 er det enkelt å skape energisk musikkvisualiseringer og få bevegelsesgrafikk til å bevege seg i takt. Dra prober for å isolere bestemte frekvenser og volumer, og iterate, distribuere eller bland verdiene fra hver probe for å kontrollere klonene dine. Innebygd forfall mykner animasjonen uten behov for en Delay effektor. Du kan koble flere effekter til et enkelt lydspor for enkel kontroll og raskere avspilling, og rendere animasjonen med lyd ved hjelp av den nye innebygde MP4-støtten.

 

Produkt kombinasjoner

Prime
Prime-utgaven er tilpasset grafiske designere som ønsker å innføre 3D til arbeidet sitt.

 

 

 

 

Broadcast
Broadcast-utgaven inneholder alt Prime-utgaven har, pluss verktøy som er nødvendige for en animatør som ønsker å lage dynamisk animasjon, raskt og enkelt.

 

 

 

Visualize
Visualize-utgaven er en nødvendighet om du er en arkitekt, designer eller fotograf. Verktøyene i Visualize er tilpasset visualisering av alle typer.

 

 

 

Studio
Studio-utgaven er den ultimate CINEMA 4D opplevelsen du kan få. Studio inneholder alt som finnes i Prime, Broadcast og Visualize i tillegg til mye mer. For en fullstendig liste og sammenligning kan du se detaljene her.


Kontakt oss

Copyright © 2021 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU

Vi bruker cookies for å analysere bruksmønstre og gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår. Du er helt anonym, fram til du eventuelt fyller ut et kontaktskjema. Da vil din e-postadresse lagres for å utføre det du ber oss om. Les mer i vår personvernerklæring